Az app2date kutatási rendszert a Bucholcz Consulting fejlesztette ki és üzemelteti. A Bucholcz Consulting egy független tanácsadó cég, amely a kutatási eredményekre, illetve több mint tizenöt éves piaci tapasztalataira támaszkodva nyújt stratégiai, taktikai tanácsadást ügyfeleinek.

Két irodánk Budapesten és Bécsben található, melyek segítségével tökéletes rálátásunk van a Közép-Kelet-európai kereskedelmi

Elégedett ügyfeleink között olyan cégek találhatóak, mint a

STRABAG

TIAA Henderson

pioneer_investments_84416

ablon_group_logo_94642 cwl_logo jones-lang-lasalle-logo

revetasCapital

 

 

 

Számos vezető bevásárlóközpont, kereskedelmi park, illetve kereskedelmi szereplő marketingtevékenységét támogattuk-támogatjuk Magyarországon: Premier Outlet, Asia Center, Park Center hálózat, Polus Center, Campona Shopping Center, Buy-Way Stripmalls, Vértes Center, Duna Plaza,

És külföldön: FMZ Fürstenfeld, CityPoint Steyr, Telfspark, FMZ Gadnergasse/Wien, Linz Infracenter.

Számos sikeres újrapozícionálási projekt fűződik nevünkhöz, többek között az Asia Center újrapozícionálása, a Steyr CityPoint rebranding projektje, a legrégebbi magyar bevásárlóközpont, a Pólus Center, valamint a Campona teljes körű átalakítása és piaci újrabevezetése.

 

Média- és PR ügyekben az Art Média és a PR Agent, hunánerőforrás-ellátásban a NIKA Hostess tudására és tapasztalatára támaszkodunk:

art_logo_zuzott2