Az app2date nem helyettesíti a nemzetközi kutató cégek összes termékét. Nem is ez a célunk vele, sokkal inkább az, hogy Ön gyorsan, költséghatékonyan megkapja a választ kérdéseire. Ehhez persze a kérdéseket jól kell feltenni, ami néha nem is olyan egyszerű. Ebben nyújtunk segítséget alapos, minden részletre kiterjedő ügyfél-briefing módszerünkkel, mely során közösen tárjuk fel azokat a területeket, melyekről Önnek információra, válaszokra van szüksége.

Mire jó az app2date?

 • Field information
  Field information

  Field information

  Elsősorban olyan információk gyűjtésére, rendszerezésére, melyeket ügyfeleink a végfelhasználóktól, vagy potenciális végfelhasználóktól remélnek beszerezni. Ez lehet egy postahivatalban várakozók tömege, egy bevásárlóközpont látogatói vagy akár egy üzleti konferencia szűk, előre meghatározott köre.

 • Real time kutatások
  Real time kutatások

  Real time kutatások

  Az app2date ideális megoldás, ha Önnek a lekérdezések eredményére nagyon gyorsan, szűk határidővel van szüksége – legyen az egy néhány napos rendezvény, vagy egy meghatározott kampányidőszak, mely során eddig nem volt lehetősége reagálni, beavatkozni. Most már van. Az app2date akár kampányidőszak közben is képes olyan megállapítások közlésére, melyek választ adhatnak arra, az adott irányon szükséges-e változtatni?

 • Megelőző kreatív hatásmérések
  Megelőző kreatív hatásmérések

  Megelőző kreatív hatásmérések

  Az app2date kiemelkedő hatékonysággal szállít adatokat egy-egy kreatív koncepció későbbi, vagy utólagos hatásáról. Amennyiben egy kampány, akció előtt szeretnénk tudni, az adott koncepció, rendszer milyen hatást vált ki célcsoportunk tagjaiból, az app2date az eddig megszokott, jellemzően alacsony elemszámú fókuszcsoportos, vagy magas torzítással működő online kutatásokkal szemben lényegesen magasabb elemszámmal, pontosabban méri a kreatív hatékonyságot.

 • Utólagos kampányhatékonyság mérés
  Utólagos kampányhatékonyság mérés

  Utólagos kampányhatékonyság mérés

  Kampány utáni méréseinkkel pontosan meg tudjuk határozni, a már lefutott aktivitás mennyiben érte el célját, milyen kihasználatlan tartalékok maradtak a rendszerben, melyeket a következő aktivitás tervezésekor már bizonyosan nem hagyunk kihasználatlanul.

 • Célzott adatbázis gyűjtés, ügyféltámogatás
  Célzott adatbázis gyűjtés, ügyféltámogatás

  Célzott adatbázis gyűjtés, ügyféltámogatás

  Speciális rendezvényeken, konferenciákon nagyon kevés idő van arra, hogy „elkapjuk” a számunkra fontos embereket. Az app2date felépítésének köszönhetően képes azonnal használható adatot varázsolni minden egyes kontaktusból, lett légyen az egyszerű adatbázis-építés, vagy akár rövid üzleti igényfelmérés.