Microdigital megoldások

Published by Topor Csaba on

Számos olyan partnerrel találkoztunk, akinél a kutatások felszíne hozták az új, digitális marketing- és kommunikációs eszközök és módszerek használatának igényét. Vagy jobb, hatékonyabb használatának igényét.

És számos olyan partnerrel találkoztunk, aki, amikor ez kiderült azzal fordult hozzánk, tudunk-e ebben segíteni? Mert van ugyan marketingaktivitásuk de nem rendelkeznek ezzel a gyakorlattal. Az is sokszor megesik, hogy nem érzik magukat elég „nagynak”, erősnek, hogy egy komoly, digitális marketing ügynökség komolyan foglalkozzon velük. Ha meg igen, az olyan költségszint, amit nem engedhetnek meg maguknak. 

A Bucholcz Consulting anno azzal a céllal alakult, hogy a kutatást közelebb hozza azokhoz, akiknek igazán szükségük van rá. Ezt tesszük most a digitális marketinggel. Felkészült, számos komoly projektben bizonyított csapatunk azokat a cégeket szolgálja ki működő, költséghatékony és mérhető digitális szolgáltatásokkal, akiknek a legnagyobb szükségük van erre. Honlap, landing page, közösségi oldalak létrehozása, működtetése, digitális kampányok, promóciók, közösségépítés azoknak, akik a saját erejükből nem tudják ezt jól megoldani de nem akarnak a nagy piaci szolgáltatóknál szinte láthatatlan ügyfélként megjelenni.