Piackutatás / Közvéleménykutatás

Published by Topor Csaba on

Taktikai / Stratégiai tanácsadás ​

Adatokra mindenkinek szüksége van. Evidens, mégis csak kevesek mondhatják el magukról, hogy rendszeresen vizsgálják, figyelik környezetük változásait. Nem feltétlenül azért, mert ne lenne rá igényük, vagy ne lennének tisztában azzal, hogy szolgáltatásuk, termékük nagyban függ a versenytársak működésétől, vagy a piaci környezet változásaitól.

Az elmúlt, több mint tíz év során számtalanszor tapasztaltuk, hogy az ok ennél sokkal prózaibb – a vállalkozások, szervezetek egyszerűen nem engedhetik meg maguknak, hogy költséges, néha csak nagyon lassan, szinte észrevétlenül megtérülő kutatásokat vegyenek igénybe ahhoz, hogy működésük hatékonyabb, professzionálisabb legyen.

Saját fejlesztésű, innovatív kutatási rendszerünk, az app2date biztosítja, hogy a piac- és közvéleménykutatásokat egy teljesen új költséghatékonysági szinten tehessük meg, így a sokak számára elérhetetlennek hitt kutatás minden vállalkozás számára elérhetővé válik.

Az app2date persze nem helyettesíti a nemzetközi kutatócégek összes termékét. Nem is ez a célunk vele, sokkal inkább az, hogy Ön gyorsan, költséghatékonyan megkapja a választ kérdéseire. Ehhez persze a kérdéseket jól kell feltenni, ami néha nem is olyan egyszerű. Ebben nyújtunk segítséget alapos, minden részletre kiterjedő briefing módszerünkkel, mely során közösen tárjuk fel azokat a területeket, melyekről Önnek információra, válaszokra van szüksége.


Pioneer Investments


ABLON Group


JLL


Magyar Posta


SES


Henderson


West End


ROS


BE ON Trips


Ceetrus


Pólus


Mondelez


Campona


Strabag


Cushman & Wakefield


Morpho