FFVisszatérő ügyfelünk, a festői Steiermark híres fürdővárosában, Fürstenfelben található FF Bevásárlóközpont ezúttal olyan feladattal bízott meg Bennünket, mely új kihívást jelentett a számunkra. Jóllehet a Bucholcz Consulting eredete a marketingkommunikáció területére vezethető vissza, tevékenységi körünk túlnyomóan kutatási- és tanácsadási feladatokból állt.

Ám a sokéves együttműködés és bizalom, valamit a tény, hogy munkáink során rendre a marketing környékén kötöttünk ki, elég alapot kínált ahhoz, hogy a világ egyik legnagyobb befektető vállalata, a TIAA-Henderson ránk bízza egyik beruházásának marketing koordinációját.

A helyi operatív csapattal együttműködésben a Bucholcz Consulting számos kutatást alapul véve dolgozta ki az FF Bevásárlóközpont új vizuális világát, valamint az erre épülő egyedi kommunikációt minden egyes kommunikációs eszközre részletesen.

 

Ennek jegyében készült el a nyári, majd az iskolakezdési kampány teljes kommunikációja. Most, hogy mindkét esemény lefutott, büszkén jelenthetjük ki, hogy a projekt a vártnál is nagyobb sikert hozott, a teltházas napokról nemcsak a látogatók, akik között számtalan magyart is üdvözölhettünk, de a bérlők és a menedzsment is elismerően nyilatkoztak, s ami a legfontosabb, a számok is beigazolták, hogy egy kis odafigyeléssel, némi kutatással és sok-sok lelkesedéssel a jó is lehet még jobb.

modeschau_rep_HD-web-37

Categories: Hírek